...........................
...............................................
...............................................

Strawberry /MontBlanc Cake

21. may 2016 at 14:51 | Melissa Kinsley |  kawaii food
Strawberry Cake/ Jahodové řezy
苺のミニショートケーキ

MontBlanc Cake/ Chestnut Cream Cake/Lískooříškové řezy

Raspberry Cheese Cake/ Malinové cheesecake řezy

Maccha Azuki Cake/ Matcha řezy s azuki (fazole)

Orange Chocolate Cake/ Čokoládové řezy s pomeranči



recepty a fotografie převzaty z WWW.COOKPAD.COM
blog přispívající uživatelky na cookpad: nyonlife.blog.fc2.com,
gateaudenyonta.sakura.ne.jp

Převzatý recept od uživatelky nyonta
Vzhledem k nedostatku času nemohu momentálně recept a postup přípravy přeložit, stejně tak připravit vlastní verzi tohoto moučníku (a to i ve verzi bezlepkové). Tento i ostatní recepty se proto dočkají snad až s příchodem volna. Problémem mohou být i suroviny, ale ten půjde snadno vyřešit:) - u nás lze sehnat ekvivalenty k japonským potravinám, protože se jedná vcelku o běžný lehký dezert. Uživatelka např. používá hakurikiko mouku (薄力粉), což je mouka s nízkým obsahem glutenu (7 - 8,5%). Američané používají mouku Cake Flour (s výrazem se běžně setkáte v amerických kuchařkách). U nás lze tyto mouky nahradit vlastní směsí připravené z 50g hladké mouky s 15g kukuřičného škrobu 3-5x přesypané přes sítko.

PRO ZAJÍMAVOST: MOUKY V USA:
Cake Flour = hladká mouka
All-Purpose Flour = polohrubá mouka
Bread Flour = hrubá mouka
 

1 person judged this article.

Comments

1 TS | 21. may 2016 at 17:32 | React

Ahojík. jééé, mnam mnam. :-)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement